Doktersjassen en Labjassen

Onze doktersjassen en labjassen zijn in nagenoeg alle maten leverbaar met gratis verzending

Onze labjassen en doktersjassen zijn van een hoge kwaliteit en zijn gemaakt van een duurzaam materiaal (polyester/katoen) met een zeer lage krimp. Dit levert een prettig draagcomfort op. Tevens zijn de jassen gemakkelijk wasbaar. Alle jassen zijn UNISEX modellen zodat ze zowel geschikt zijn voor mannen als vrouwen. Wij leveren in de maten XXS t/m XXXL. Omdat er gekozen is voor een ruime pasvorm moet uw maat er zeker tussen zitten! Via onze webshop kunt u eenvoudig, veilig en snel al uw jasjes bestellen in de door uw gewenste aantallen en maten. Bestellen vanaf 1 stuk is ook prima mogelijk. Bestellingen van €45,- of meer worden gratis verzonden in Nederland.

Wilt u kleding met een professionele uitstraling? Laat dan uw kleding voorzien van een bedrukking of een borduring met uw eigen logo.

U kunt per mail ( info@workwear24.nl ) of per telefoon (Tel. 0546-601646) contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden / uw aanvullende vragen of wensen te bespreken. Vertegenwoordigt u een grote organisatie en wenst u een grote order te plaatsen? Neem dan zeker contact met ons op voor een staffelkorting. 

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)