Zorgkleding

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Werkkleding voor de zorg van jasjes tot broeken

Goede en betrouwbare zorgkleding hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst Workwear24 al jaren. Voor mensen werkzaam in de zorg sector heeft Workwear24 een speciaal assortiment samengesteld dat functionaliteit, design, comfort en kwaliteit combineert met een scherpe prijs. Met name voor de zorg sector houdt Workwear24 ieder jaar goed in de gaten wat de nieuwe trends en mogelijkheden zijn om zorgkleding nog meer af te stemmen op de hedendaagse eisen. Zo zorgen wij ervoor dat al onze kleding altijd voldoet aan de meest recente wet-en-regelgeving, met een hoog draagcomfort en zeer duurzaam. Met ons assortiment zorgkleding bieden we vele modellen in alle gangbare maten voor zowel dames als heren.

Betrouwbare zorgkleding kopen zoals zorg jasjes en uniformen van Haen en Care by Alsico

Kies uit bekende zorgkleding merken zoals Care by Alsico en Haen. Wij hechten grote waarde aan het samenstellen van de juiste kwaliteit en dat is absoluut te zien aan onze kleding. U kunt bij ons terecht voor uniformen en zorg jasjes, kuitbroeken, tunieken, OK-kleding en polo’s voorzien van een mooi modern en functioneel design. Bestellen kan via iDeal en Paypal en bij besteding van tenminste €45,- verzenden wij uw bestelling geheel kosteloos!

Waarom kiezen klanten voor werkkleding voor de zorg bij Workwear24

  • Onze werkkleding is comfortabel zijn om te dragen. De kleding is licht en ademend en biedt voldoende bewegingsvrijheid.
  • Onze kleding is gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren, en dat is nodig wanneer de medewerker veel in contact komt met lichaamsvloeistoffen en besmettelijke stoffen. De stof is bestand tegen krimpen en verkleuring bij het wassen op hoge temperaturen.
  • Al onze kledingstukken zijn veilig zijn om te dragen en bieden bescherming tegen mogelijke risico’s op de werkvloer. Zo zijn de mouwen en broekspijpen bijvoorbeeld niet te lang , om struikelen te voorkomen.
  • Wij verkopen enkel zorgkleding dat functioneel is en praktische zakken en andere details bevatten, zodat zorgverleners gemakkelijk toegang hebben tot de benodigde hulpmiddelen en apparatuur.
  • Onze kleding sluit goed aan op het lichaam en is niet te strak of te los.

Voor een exclusieve bedrijfskleding voor zorg instellingen bedrukken wij graag uw bedrijfslogo

Voor meer informatie over bedrukken en borduren van werkkleding voor zorg bedrijven klik hier.