Waterdichte winterbroeken

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Merk

Waterdichte broeken: ideaal voor de herfst en winter

Goed geïsoleerde werkkleding tijdens de koude wintermaanden die u goed warm houden is wel zo prettig. Voor iedereen die tijdens de winterperiode veel buiten werkt is daarom goede, functionele winterkleding van hoge kwaliteit materiaal zeer belangrijk. Workwear24 heeft jarenlange ervaring met goede winterkleding. Daarom zijn al onze winterbroeken gemaakt van hoogwaardige materialen, met dikke voering. Niet alleen zijn ze erg duurzaam, ze bieden tevens een hoog draagcomfort. Probeer ze zelf eens uit, bestellen kan al vanaf 1 stuk en bestellingen van €45,- of meer worden GRATIS verzonden in Nederland.

Uitstekende uitrusting voor de winter

Voor de professional die juist in de wintermaanden buiten werkzaam moet zijn zijn warme schoenen, handschoenen, truien en mutsen een waardevolle kledingstuk en accessoire om te dragen. Daarom selecteren we bij Workear24 goed in hoeverre kledingstukken goed isoleren en dat ze wind- en waterdicht zijn.

Ook kunnen wij winterkleding voorzien van een bedrukking of een borduring met uw eigen logo.

U kunt per mail ( [email protected]) of per telefoon (0546-601646) contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden / uw aanvullende vragen of wensen te bespreken. Onze kledingstukken zijn