Thermo hemd en ondergoed

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Thermo kleding: kiest uit hemden, broeken of shirts

Bent u veel en vaak buiten werkzaam tijdens de koude wintermaanden? Of heeft u snel last van de kou wanneer het vriest en hindert dat uw dagelijkse werkzaamheden? Dan is het dragen van thermo kleding de oplossing. U verliest veel warmte en energie tijdens het werken; het dragen van thermo heren en dames ondergoed ( of beeren ondergoed ) voorkomt dit verlies. Onze thermo kleding is deels gemaakt van Bamboo Charcoal (in een mix met polyester en elasthan) en heeft een hoog ventilerend vermogen om de huid natuurlijk te laten ademen en de warmte vast te houden. Combineer een thermo hemd, thermo broek of thermo shirt met onze overige winterkleding voor de perfecte bescherming tegen de kou.

Thermo hemd, broek en meer van duurzame & verantwoorde kwaliteit

Voor een goede thermo kledingstuk ( thermo ondergoed heren of dames ) zit u dus goed bij Workwear24. Met een nadruk op duurzaamheid en juiste kwaliteit materiaal met aandacht voor mens en milieu proberen wij een statement tegen voor de toekomst. Ga voorbereid de winter in met korte ondergoed, een heren thermo met lange mouw of een korte thermo shirt. Bestellingen van €45,- of meer profiteren van gratis verzending in Nederland.

U kunt per mail ( [email protected]) of per telefoon (0546-601646) contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden / uw aanvullende vragen of wensen te bespreken.