Veiligheidssneakers en safety sneakers

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Trendy S3 veiligheidssneakers bij Workwear24

Combineer veiligheid met een leuke uitstraling en kies voor een van de vele modellen uit de safety sneakers collectie van Workwear24. Niet alleen bieden deze schoenen dezelfde veiligheid als traditionele werkschoenen, de sneakers kunnen ook prima gedragen worden onder een werkbroek of jeans. Uiteraard is het lopen op deze schoenen vele malen comfortabeler dan het lopen op zware werkschoenen; het maakt een lange werkdag een stuk prettiger.

Gratis verzending safety sneakers bij besteding van €45

Al onze s3 veiligheidssneakers zijn te verkrijgen in de meest gangbare kleuren en schoenmaten. Bovendien zijn ze leverbaar in meerdere veiligheidsnormen. U heeft de keuze uit schoenen die voldoen aan de lage EN ISO 20345: S1P veiligheidsnorm, (zonder stalen neus), en die voldoen aan de hoge EN ISO 20345: S3 veiligheidsnorm (met beschermende neus). Bestellingen van €45,- of meer worden gratis verzonden in Nederland. U kunt per mail ( info@workwear24.nl) of per telefoon (0546-601646) contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden / uw aanvullende vragen of wensen te bespreken.