Werkkleren voor de professional

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Merk

Materiaal

Werkkleren leverbaar vanaf 1 stuk

Op zoek naar werkkleren, maar weet u niet goed waar u het kunt bestellen? Dan biedt de webshop van Workwear24 u een uitkomst. Wij hebben een grote collectie bedrijfskleding die u in alle gemak eerst kunt bekijken via onze webshop voordat u deze besteld. Wij hebben voor alle gangbare branches een uitstekend collectie samengesteld afgestemd op de meest voorkomende wensen van mensen werkzaam binnen deze branche. Maakt u vooral geen zorgen over de kwaliteit! Workwear24 onderscheidt zich juist in het aanbieden van topkwaliteit comfortabele werkkleding voor een hele nette prijs.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van werkkleding

  • Materiaal: Kies voor werkkleding die gemaakt is van duurzame en hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en scheuren. Katoen, denim en polyester zijn populaire keuzes voor werkkleding, afhankelijk van de aard van het werk.
  • Pasvorm: Kies werkkleding die goed past en comfortabel is om in te werken. Het is belangrijk dat de kleding niet te strak zit of te los zit, zodat je vrij kunt bewegen en gemakkelijk kunt werken.
  • Functionaliteit: Zorg ervoor dat de werkkleding functioneel is en geschikt voor het soort werk dat je doet. Bijvoorbeeld, als u buiten werkt, zoek dan naar werkkleding die waterdicht en windbestendig is.
  • Veiligheid: Als je werkzaamheden uitvoert waarbij er veiligheidsrisico’s zijn, kies dan voor werkkleding die voldoet aan de veiligheidsvoorschriften. Denk aan reflecterende kleding als u buiten werkt, of kleding met versterkte knieën en ellebogen als u werkzaamheden uitvoert waarbij u vaak op je knieën of ellebogen moet steunen.
  • Onderhoud: Overweeg hoe gemakkelijk de werkkleding te onderhouden is. Kies bijvoorbeeld voor kleding die gemakkelijk kan worden gewassen en gedroogd, en die niet te veel onderhoud vereist.
  • Prijs: Hoewel het verleidelijk kan zijn om te besparen op werkkleding, kan goedkope kleding vaak van lage kwaliteit zijn en snel verslijten. Investeer in duurzame en hoogwaardige werkkleding zoals van Workwear24 die lang meegaat en bestand is tegen de slijtage van dagelijks gebruik.

Profiteer van snelle levering en landelijke dekking

Workwear24 heeft meerdere opdrachtgevers verspreid door het gehele land voor het leveren van werkkleding. Door onze voordelige en sterke inkoop kanalen kunnen wij onze prijzen blijvend scherp geprijsd houden zodat u uiteindelijk profiteert van onze lage prijs voor bedrijfskleding.

Graag geven we 2 goede redenen om uw werkleding te bedrukken met een logo:

  1.  Merkherkenning: Bedrijfskleding met een bedrijfslogo kan bijdragen aan merkherkenning en zichtbaarheid. Door het dragen van kleding met het logo van het bedrijf erop, worden medewerkers wandelende reclameborden die het bedrijf onder de aandacht brengen van het publiek.
  2. Professionaliteit: Bedrukte werkkleding kan helpen om de uitstraling van een bedrijf te verbeteren en een professionele indruk te maken op klanten en bezoekers. Het kan ook het gevoel van teamgeest versterken en de band tussen medewerkers onderling versterken.

Daarnaast bieden wij altijd gratis verzending bij besteding van €45,- via de webshop. In de meeste gevallen kunnen wij direct uit voorraad verzenden waardoor het binnen 48uur bij u wordt thuisbezorgd. Kortom, snel, voordelig en bestellen kan al vanaf 1 stuk! Meer weten over onze werkkleren? Mail ons!