Polo's, Sweatshirts, T-shirts en Werkhemden

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Merk

Materiaal

Werkhemden en polo sweaters met de juiste pasvorm

Bekijk hier ons assortiment polo-sweaters, T-shirts, werkpoloshirts, pullovers en werkhemden. Al onze artikelen zijn geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring. De artikelen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Bestel daarom nu uw hemden, polo’s en T-shirts en laat ze tegen gunstige prijzen borduren of bedrukken met uw eigen bedrijfslogo.

Wij hechten zeer grote waarde aan de optimale pasvorm van onze artikelen. Bestel daarom uw werkkleding bij Workwear24. Dan weet u zeker dat u kleding krijgt die gemaakt is van materialen van een hoge kwaliteit en met aandacht voor comfort en de juiste pasvorm. Bestellingen van €45,- of meer worden gratis verzonden in Nederland.

Laat uw polo’s en sweaters voorzien van een bedrukking of een borduring met uw eigen bedrijfslogo. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

U kunt per mail (info@workwear24.nl) of per telefoon (0546-601646) contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden / uw aanvullende vragen of wensen te bespreken.