Fleecejacks en Softshell Jacks

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Lichtgewicht fleecejacks en softshell jacks in meerdere kleuren

Fleecejacks en softshell jacks zijn vooral geschikt wanneer u verzekerd wilt zijn van een comfortabele warme werkdag. Alle jacks in onze webshop zijn ontworpen op basis van jarenlange ervaring; ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zijn zeer duurzaam en uitermate comfortabel. Profiteer van blijvend lage scherpe prijzen; onze jacks zijn al leverbaar voor minder dan €25,- per stuk. Dankzij de leverbaarheid in meerdere kleuren en dankzij de veelzijdigheid in stijlen en materialen is Workwear24 een prima partner voor zowel kleine als grote bedrijven. U kunt al bestellen vanaf 1 stuk; zo besteld u altijd exact wat u nodig heeft en nooit teveel. Bestellingen van €45,- of meer worden gratis verzonden in Nederland.

Een softshell jack voor heren én dames

Fleece en softshell jassen zijn natuurlijk ideaal voor in de winter. Lekker warm, comfortabel en ademend met goede bescherming tegen de kou. Ideaal om te hebben dus. Daarom kun je bij werkkleding specialist Workwear24 óók fleecejacks bestellen voor dames. Netjes getailleerd en leverbaar in damesmaten, net zoals u dat gewend bent bij reguliere kleding jassen shops.

Wanneer is een fleece jas geschikt om te dragen?

Het mooie van fleecejassen is dat ze ontzettend veelzijdig inzetbaar zijn. Denk aan een lichte overgangsjas of een jack wat u snel even kunt aantrekken op een koele zomeravond. Dikke fleece jacks zijn dan wat meer geschikt voor de winter of juist bij outdoor activiteiten waarbij u voor een langere tijd buiten moet blijven of buiten moet werken.

Fleecejacks dames heren bedrukken op maat

Ook kunnen wij uw kleding voorzien met een praktische bedrukking of een chique borduring. U kunt per mail ( info@workwear24.nl ) of per telefoon (0546-601646) contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden / uw aanvullende vragen of wensen te bespreken.