Werkkleding schoonheidsspecialiste

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Perfect aanbod werkkleding voor de schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialisten dragen meestal comfortabele en professionele kleding die gemakkelijk schoon te maken is. Over het algemeen dragen ze een uniform of een schort met de naam van de salon of spa erop.

Het uniform kan bestaan uit een tuniek of een blouse en een broek, vaak in een neutrale kleur zoals wit of zwart. De stof is meestal licht en ademend, zodat de specialist zich gemakkelijk kan bewegen en niet te warm krijgt tijdens het werken.

Schoonheidsspecialisten dragen ook vaak comfortabele schoenen met antislipzolen, omdat ze vaak op gladde oppervlakken werken. Ze dragen vaak ook een haarnetje of hoofdband om hun haar uit hun gezicht te houden en te voorkomen dat het in de behandeling terechtkomt.

In sommige gevallen kan de kledingstijl variëren afhankelijk van de salon en de diensten die worden aangeboden. Bijvoorbeeld, als de salon gespecialiseerd is in massages, kan het uniform anders zijn dan dat van een salon die gespecialiseerd is in gezichtsbehandelingen.

Een goede eerste indruk voor klanten

Een goede 1e indruk is enorm belangrijk, dat begrijpen wij bij Workwear24 maar al te goed. Wanneer klanten uw salon binnenlopen moeten ze een goed en vertrouwd gevoel krijgen. Met ons speciaal collectie werkkleding voor u als schoonheidsspecialiste weet u zeker dat het niet aan uw kleding zal liggen. Wij zorgen voor de perfecte onder- en bovenkleding met een prima pasvorm. Ook kunnen wij uw kleding tegen een scherpe meerprijs voorzien van uw logo voor een extra professionele impressie. Neem telefonisch contact met ons voor het afstemmen van uw wensen.

Wij kunnen uw werk kleding voorzien van uw eigen logo

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor zou kiezen om werkkleding te borduren met een logo:

  • Merkherkenning: Door je logo op de werkkleding van je personeel te borduren, vergroot je de herkenbaarheid van je merk. Dit kan helpen om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten en te zorgen voor een professionele uitstraling.
  • Uniformiteit: Het borduren van het logo op de werkkleding van je personeel zorgt voor uniformiteit. Dit kan helpen om eenheid en consistentie uit te stralen naar klanten en potentiële klanten.
  • Professionaliteit: Het borduren van het logo op werkkleding kan ook bijdragen aan de professionele uitstraling van je bedrijf. Het geeft een gevoel van trots en toewijding aan het bedrijf en helpt om een verzorgde uitstraling te creëren.
  • Reclame: Door het borduren van je logo op werkkleding, wordt je bedrijfslogo getoond aan klanten en potentiële klanten. Dit kan helpen om reclame te maken voor je bedrijf, zonder extra kosten te maken voor marketingcampagnes.

Voor elke schoonheidssalon bieden we een breed assortiment aan werkkleding, waaronder schorten, overhemden, tunieken die matchen met uw handschoenen. Of je nu op maandag als pedicure werkt of op vrijdag diverse behandelingen uitvoert, wij hebben alles wat je nodig hebt. Ons menu van producten is direct online beschikbaar, waar je kunt kiezen uit verschillende categorieën. Als schoonheidsspecialist heeft u recht op gratis advies over welke artikelen het beste bij u passen. Kortom, met onze werkkleding bent u klaar om uw beauty werkzaamheden met professionaliteit en stijl uit te voeren. Neem contact op met Workwear24 om de mogelijkheden te bespreken voor uw eigen werkkleding pakket.