ELKA PVC Waadpakken

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Toont alle 3 resultaten

Waterdichte ELKA PVC waadpak kopen

Stel u bent een fanatieke visser, zo fanatiek dat u weleens wat dieper het water in wilt. Dan biedt een waadpak de perfecte oplossing. Een waadpak van ademend rubber neopreen materiaal is namelijk een pak dat nagenoeg het hele lichaam goed beschermd, vergelijkbaar met een waterdichte tuinbroek. Omdat waadpakken waterdicht zijn bieden de perfecte uitkomst voor amateur en professionele vissers die gewoon de beste waders en lieslaarzen zoeken voor de hengelsport, op de boot of in de visserij.

Extra sterke 600grams PVC waadpakken, exclusief bij Workwear24

Andere voordelen zijn dat je lichaam warm blijft in een waadpak, je plekken kunt bereiken die normaliter onbereikbaar zijn en natuurlijk die fantastische shot kunt maken in het water met de vis in je handen. Bij Workwear24 kun je voortaan ELKA waadpak kopen die gemaakt zijn van dik 600grams PVC. Deze neopreen waadpakken zijn absoluut waterdicht en zeer sterk!

ELKA Fishing Xtreme

Veel ELKA visserskleding is ontworpen om je langer warm en droog te houden, waardoor u werk een stuk aangenamer wordt. De Elka Fishing Xtreme is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven en biedt een praktische oplossing voor alle weersomstandigheden. Met een spro pvc waadpak blijft u gegarandeerd droog.

Bekijk ook onze andere geweldige kledingcollecties.

Gratis verzending in Nederland

Alles op onze website is online te bestellen met gratis verzending vanaf €45,- ex btw. Zoek je een specifieke neorpene of nylon wader? Laat het ons weten, dan zoeken we graag met u mee naar een juiste product.