Complete verpleegster outfit

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Een compleet verpleegster outfit bij Workwear24

Dankzij een prima assortiment aan zorgkleding ondersteunt Workwear24 diverse zorg klinieken voor mens en dier door heel Nederland. Denken we aan de zorg, dan vormen verpleegsters natuurlijk een onmisbare schakel. Speciaal voor die mensen bieden wij het gemak om een compleet outfit bij ons te bestellen via de webshop. Maakt u zich vooral geen zorgen over de kwaliteit. Onze verpleegster jurkje is tevens leverbaar in grote maten voor een uitstekende pasvorm. Bekijk alle uniformen in onze webshop. Mocht u iets missen, laat het ons weten via telefoon of mail. Veelgestelde vragen of grote orders en speciale wensen over een verpleegster pakje, klik hier.

Kies voor hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, telkens weer!

Zowel de verpleegster juk als de verpleegster kostuum met een kleuraccent voldoet aan strenge kwaliteitseisen ten aanzien van materiaal en duurzaamheid. We hebben voldoende uniformen op voorraad en vooral leverbaar in een veelvoud van kleur en maat. Workwear24 bewijst dat goede bedrijfskleding niet duur hoeft te zijn. Bij besteding van €45,- ex. btw hanteren we geen kosten voor de verzending in Nederland. Betalen kan veilig en eenvoudig via iDeal of Creditcard. Vergeet ook niet om goede schoenen te bestellen voor op de werkvloer.

Vragen? Neem dan direct telefonisch contact op via tel. 0546-601646 of mail ons voor meer info over het bedrukken / borduren van een verpleegster outfit.