Teekwerende kleding

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Merk

Materiaal

Veilig de natuur in dankzij speciale teekwerende kleding

Voor natuurliefhebbers, boswachters, hoveniers en anderen die zich veel in bossen begeven biedt Workwear24 een nieuw fantastisch product. Onze anti insecten kleding biedt namelijk bescherming tegen diverse soorten insecten, wat u mogelijk kent van producten en kleding van rovince. Niet alleen teken, maar ook mieren, spinnen en andere ongedierte hebben geen kans om zich te nestelen op uw lichaam dankzij een speciale anti-insecten geur behandeling. Zodra een insect in contact komt met deze specifieke geur, raakt deze verdooft en valt hij neer op de grond. De behandeling is volkomen onschadelijk voor de mens en blijft op het kledingstuk zitten tot 50 was behandelingen! Voor meer vragen over onze teekwerende kleding, klik hier.

Kledingassortiment voor hoveniers bij Workwear24

Naast speciale anti teek kleding van hoge kwaliteit die u goed beschermt tegen teken en andere insecten, vindt u ook professionele werkkleding voor de buitenwerkers. We noemen dan in het bijzonder hoveniers, schilders en bouwvakkers. Bekijk gauw via onderstaande links ons kleding assortiment en shop veilig online met gratis verzending vanaf €45,- excl btw. in Nederland. Bestaande klant? U kunt dan eenvoudig inloggen via het menu.

Werkkleding laten bedrukken met uw logo

Ook is het mogelijk bij Workwear24 om uw werkkleding te laten voorzien met een logo. Uw verhoogt het aanzien van uw personeel en draagt bij aan herkenbaarheid van uw organisatie. U kunt kiezen voor bedrukken of borduren van werkkleren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.