Simply No Sweat Kleding

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Het weer kan snel omslaan en waar werkzaamheden niet altijd kunnen wachten, is het essentieel om kleding te hebben die zowel beschermend als comfortabel is. De Simply No Sweat kledingcollectie is ontworpen met precies dit in gedachten.

Ademend en Waterdicht met Simply No Sweat

De naam ‘Simply No Sweat’ is niet zomaar gekozen. Deze kledingcollectie biedt een perfecte balans tussen waterdichte bescherming en ademend vermogen. Dit betekent dat u droog blijft, zowel van buitenaf door regen en vocht als van binnenuit door transpiratie. Het unieke materiaal voert vocht van binnen naar buiten af, waardoor u zich comfortabel en fris voelt, zelfs tijdens intensieve activiteiten of in vochtige omstandigheden.

Regenjacks
De regenjacks uit de Simply No Sweat collectie zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze zijn ontworpen met een moderne pasvorm, verstelbare manchetten en een stevige capuchon, zodat u altijd en overal klaar bent voor de regen.

Regenbroeken
Met de Simply No Sweat regenbroeken kunt u elke storm trotseren. Ze zijn voorzien van een elastische tailleband voor een comfortabele pasvorm en hebben verstevigde naden om ervoor te zorgen dat geen druppel binnendringt. Handige zakopeningen geven toegang tot uw broek eronder, en de verstelbare enkelopeningen zorgen ervoor dat de broek gemakkelijk over uw schoenen past.

Complete Overalls
Voor degenen die op zoek zijn naar volledige bescherming, zijn de complete overalls van Simply No Sweat de ideale keuze. Deze overalls bieden hoofd-tot-teen bescherming tegen de regen, terwijl ze toch ademend en flexibel blijven. Of u nu in de landbouw, bouw of een andere buitenberoep werkt, deze overalls zorgen ervoor dat u droog en comfortabel blijft.

De Simply No Sweat kledingcollectie staat voor innovatie, kwaliteit en comfort. In een wereld waar het weer onvoorspelbaar is en de eisen van het werk hoog zijn, kunt u vertrouwen op Simply No Sweat om u door de dag heen te helpen. Waarom compromissen sluiten tussen comfort en bescherming als u beide kunt hebben? Kies voor Simply No Sweat en ervaar het verschil.

Simply no sweat behoort tot ademende kleding die gemaakt is van speciaal laminaat die u optimale bescherming biedt tegen reden, wind, sneeuw en kou. Onze simpy no sweat collectie behoort ook tot onze unieke hydro wear collectie en is daarom geschikt voor de meest extreme weersomstandigheden. Lichaamsregulering door Simply no Sweat.

Simply no sweat kleding voor uitstekende lichaamstemperatuur regulatie

Simply no sweat reguleert uw extra lichaamswarmte en beschermt u tegen negatieve weersinvloeden. Zo herkent het materiaal wanneer u het te warm heeft of juist behoefte heeft aan warmte wanneer het bijvoorbeeld erg koud begint te worden. Simply no sweat kleding besteld u ook via de webshop van Workwear24. Bekijk hier onze Simply no sweat kleding assortiment.