RWS kleding

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Uitstekende RWS kleding met Europees keurmerk

Goed zichtbaar zijn is een belangrijke vereiste vanuit Rijkswaterstaat. Hiervoor zijn diverse normen bedacht, zoals de EN-343 en EN-471 normering. Bij Workwear24 profiteer je van uitstekende RWS gekeurde werkkleding dat voldoet aan de norm. Zo zijn onze kledingstukken sterk, flexibel en erg duurzaam. Daarnaast bieden ze uitstekende bescherming tegen wind en regen samen met een paar goede werkhandschoenen. Een hoge zichtbaarheid wordt gegarandeerd door de hoogwaardige 3M striping reflectoren op diverse plekken van een vest of pilotjack. Meer weten over EN-343 norm? klik hier. Bekijk ook eens ons assortiment regenkleding of onze waterdichte werkschoenen.

Voor wie is het bestemd?

Werkkleding RWS wordt voornamelijk gedragen door medewerkers van Rijkswaterstaat, een overheidsdienst in Nederland die zich bezighoudt met waterbeheer, infrastructuur en wegen. Dit kunnen bijvoorbeeld weginspecteurs, sluismeesters, waterbouwkundigen, verkeerskundigen, projectleiders en technici zijn.

Daarnaast kan het voorkomen dat ook andere werknemers die werkzaam zijn langs of op de weg, bijvoorbeeld bij gemeentelijke of provinciale wegbeheerders, aannemers, nutsbedrijven of hulpdiensten, RWS kleding dragen voor hun veiligheid en zichtbaarheid. Echter is het dragen van RWS kleding niet verplicht voor deze groepen.

Bedrijfskleding dat lang mee gaat

Bij Workwear24 selecteren we niet alleen RWS kleding aan hoge kwaliteitseisen, dat doen we voor al onze producten. Van een werkbroek tot aan vesten en sokken. Hierbij kijken we per kledingstuk of het voldoet aan onze richtlijnen én aan de wensen van de eindgebruiker. Bestel nu voordelig en gemakkelijk online met gratis verzenden vanaf €45,- ex btw in Nederland. U kunt uw product toevoegen in uw winkelwagen en daarna veilig online afrekenen met iDeal of Creditcard. Nog geen account? Klik dan op inloggen. Wij worden ook regelmatig gevraagd om advies. Neem hiervoor contact op per mail via info@workwear24.nl.