Spuitoverall

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Merk

Toont alle 2 resultaten

Beschermoverval met capuchon conform de norm EN343

Bescherm het complete lichaam met de speciaal vervaardigde spuitoverall van Workwear24. De spuitoveralls zijn getest op belangrijke eigenschappen zoals veiligheid, waterdichtheid, zuurbestendigheid en zichtbaarheid en vormen zodoende als een belangrijk gereedschap voor de professional. De overalls voldoen aan de strenge EN343 norm en zijn bestemd voor meermalig gebruikt  ( geen wegwerp overal). Al onze spuitoveralls hebben een ritssluiting worden standaard geleverd met capuchon, erg handig wanneer bij regen en slecht weer. Leverbaar in de kleur blauw en in meerdere maten ( maat M t/m XXL en zelfs XXXL ). Bekijk meer producten die uw lichaam goed beschermen in onze webshop tegen de beste prijzen in alle categorieën. Als extra service profiteert u van gratis verzending bij besteding van €45,- ex btw in de webshop.

Antistatisch materiaal van hoge kwaliteit

Onze online overals zijn bovendien gemaakt van speciale nylon stof zonder naden dat antistatisch eigenschappen bevat. Deze kunt u daarom ook gebruiken in speciale ruimtes waar product gevoelige materialen worden ontwikkeld. Bestel uw overall direct in de shop en stop het in de winkelwagen uit voorraad met snelle levering. Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen.

Meer weten over onze beschermende spuitoverall?

Voor het beste advies kunt u gerust per mail ( info@workwear24.nl) of per telefoon (0546-601646) contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden / uw aanvullende vragen omtrent gebruik van kleding en andere wensen te bespreken. Onder onze algemene voorwaarden vind je meer info over aankoop, retourneren en leveringsvoorwaarden.