Waterdichte regenoverall

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Hydrowear waterdichte regenoveralls en ELKA waterdichte vissersoveralls en rioolpakken

De hoogwaardige Hydrowear regenoverall kent de unieke Simply-No-Sweat techniek die 100% waterdichtheid combineert met een hoog waterdamp doorlaatbaar vermogen. De hoge waterdamp doorlaatbaarheid gecombineerd met de wind- en waterdichte eigenschappen maken deze overalls een uitstekende keuze wanneer er gewerkt moet worden in nat weer. De regen-overalls met de Simply-No-Sweat techniek van Hydrowear zijn in diverse uitvoeringen, kleuren en maten leverbaar.

Zoekt u uitstekende vissersoveralls of rioolpakken? Dan adviseren wij u onze ELKA wind- en waterdichte overalls. Deze overalls zijn sterk, soepel, flexibel en absoluut permanent waterdicht. Bovendien is de pasvorm zeer comfortabel. Werkelijk, de ideale overalls voor zowel professioneel als prive gebruik.

Uw eigen logo op een regenoverall? Wij voorzien al uw kleding van een professionele bedrukking. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

U kunt per mail ( info@workwear24.nl) of per telefoon (0546-601646) contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden / uw aanvullende vragen of wensen te bespreken.