Regenbroeken

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Hydrowear waterdichte broeken en ELKA vissersbroeken

Voor de beste regenbroeken adviseert Workwear24 broeken van Hydrowear. Deze broeken zijn gemaakt van Simply no Sweat PU-materialen en behoren tot de beste op de markt. Hydrowear Simpy no Sweat regenbroeken zijn volledig wind- en waterdicht en dat merkt u gegarandeerd tijdens de natte maanden van het jaar. Het is de meest ideale waterdichte broek voor mensen die veel buiten werken in natte omstandigheden, zoals hoveniers en mensen in de bouw. Bovendien zijn de broeken comfortabel en duurzaam.

Zoekt u uitstekende vissersbroeken? Dan adviseren wij u onze ELKA wind- en waterdichte broek. Deze waadbroeken zijn sterk, soepel, flexibel en absoluut permanent waterdicht. Bovendien is de pasvorm zeer comfortabel .Werkelijk, met een broeken als deze kom je als professionele visser of sportvisser niets te kort.

Regenbroek kopen? Bestel online al vanaf 1 stuk

Een van de vele voordelen van Workwear24 is dat u bij ons ook terecht kunt om slechts 1 regenbroek te kopen, zodat wij ook particulieren kunnen voorzien van de beste kwaliteit regenbroeken tegen een scherpe prijs. Wilt u grotere aantallen bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u een zeer scherpe offerte kunnen toesturen. Bestellingen van €45,- of meer worden gratis verzonden in Nederland.

Ook kunnen wij uw kleding voorzien van bedrukking naar wens

U kunt per mail ( info@workwear24.nl) of per telefoon (0546-601646) contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden / uw aanvullende vragen of wensen te bespreken.