Regenjassen en regenpakken

Waterdichte regenjassen en visserskleding

Zoekt u de beste kwaliteit regenjacks? Dan adviseren wij u absoluut onze Hydrowear waterdichte regenjassen. Kenmerken van deze jassen zijn sterk, elastisch en absoluut permanent waterdicht. U hoeft zich geen zorgen meer te maken of uw onderkleding nat wordt. Leverbaar in diverse uitvoeringen en altijd standaard voorzien van een capuchon. Wij hebben altijd een ruime collectie hydrowear jassen in diverse maten en kleuren op voorraad.

Zoekt u de optimale visserskleding? Dan adviseren wij u onze ELKA wind- en waterdichte jassen. Deze jassen zijn sterk, soepel, flexibel en absoluut permanent waterdicht. Bovendien is de pasvorm zeer comfortabel .Werkelijk, de ideale kleding voor zowel de professionele visser als de sportvisser!!

Heeft u snel regenjassen nodig? Bestel dan nu online en binnen 2 werkdagen leveren wij de jassen bij u op de zaak of bij u thuis af. Koopt u groot in, dan adviseren wij u contact met ons op te nemen voor een aantrekkelijke staffel korting. Bestellingen van €45,- of meer worden gratis verzonden in Nederland.

Ook onze waterdichte regenjassen kunt met uw eigen bedrijfslogo bestellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

U kunt per mail ( info@workwear24.nl) of per telefoon (0546-601646) contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden / uw aanvullende vragen of wensen te bespreken.

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)