Orcon Workwear kleding

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Toont alle 2 resultaten

Waarom kiezen voor Orcon Workwear

Maak kennis metde collectie Orcon Workwear bedrijfskleding. Gemaakt en bedacht door vakmensen met oog voor hoogwaardig en kwalitatieve werkkleding. Dankzij een nuchtere blik en ervaring uit het vak biedt Orcon Capture Workwear een uitstekend kledingpakket voor de professional. Door te innoveren garandeert Orcon hoge eisen en voorwaarden in veiligheid aan het kledingpakket voor iedere professional, en dat doen ze al meer dan 100 jaar! Bestel direct online bij ons en ervaar zelf hoe comfortabel en functioneel Orcon Workwear kan zijn. Bij besteding vanaf €45,- ex btw profiteert u bovendien van gratis verzending in Nederland. Bekijk ook gauw onze:

Altijd de basics in huis bij Workwear24

Bij Workwear24 zorgen we ervoor dat we altijd de basis collectie op voorraad hebben voor de professional. Broeken met extra zakken, jacks, bouw overalls, labjassen, horeca en food sloven en werkschoenen kunnen we daarom snel en direct uit voorraad leveren. Bestelt u regelmatig bij ons? Klik dan hier op inloggen in het menu om naar uw account te gaan.

Professionele bedrijfskleding voorzien van uw logo

Maar wist u dat Wokwear24 u ook kan helpen met bedrijfskleding voorzien van uw logo? Als kledingspecialist hebben we een oog voor de meerwaarde van goede bedrijfskleding bedrukt in uw huisstijl. Ons assortiment is afgestemd op persoonlijke branding.

Dit ziet er niet alleen erg mooi uit, het staat ook professioneel en u kunt het zien als een verlengde van uw marketing uitingen. Meer info over de mogelijkheden van bedrukken of borduren van bedrijfskleding? Neem contact op via info@workwear24.nl.