Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Merk

Speciaal OK pak voor medische specialisten

Ons assortiment OK-pakken, ook wel bekend als operatiekamer pakken, biedt een breed scala aan producten die voldoen aan de strenge eisen van de medische wereld. Deze pakken, verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals blauw, groen en wit, zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor optimaal comfort tijdens het gebruik. Bij ons vindt u OK-pakken die speciaal zijn ontworpen om het beste comfort te bieden aan medisch personeel, ongeacht de lange uren die ze in de operatiekamer doorbrengen. Of u nu een chirurg, verpleegkundige of anesthesioloog bent, wij hebben de producten die aan uw behoeften kunnen voldoen.

Bestel online OK pakken voor medische personeel met micro-bacteriële bescherming. Alle OK kleding bij Workwear24 voldoet aan de EN13795-3 norm. Deze norm houdt in dat het kledingstuk de kans op postoperatieve infecties minimaliseert. Onze OK pak assortiment zijn blijvend scherp geprijsd en in alle maten leverbaar van XS tot XXL.

Offerte op maat voor zorginstellingen

Bent u inkoper namens een zorginstelling en wilt u groot inkopen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice voor een gerichte prijs offerte. Een OK pak bestellen kan al vanaf 1 stuk, dus bent niet verplicht tot grote afname. Dit is handig als u zelfstandig specialist bent en zelf verantwoordelijk bent voor geschikte kleding. Bestellingen vanaf €45,- worden gratis verzonden binnen Nederland.

Bekijk ook andere zorgkleding

Workwear24 levert al jarenlang aan zorginstellingen en klinieken door het hele land. We bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor zorg jasjes en tunieken, witte broeken en doktersjassen.