Koksbuis kopen

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Merk

Materiaal

Voordelig uw koksbuis kopen in de gewenste maat naar keuze

Bent u horeca eigenaar met personeel of staat u zelf in de keuken? Dan is de koksbuis natuurlijk een absolute must! Bij Workwear24 kunt u super eenvoudig direct online een koksbuis kopen in iedere maat, voor zowel heren als dames. Onze koksbuizen zijn van absolute topkwaliteit en standaard voorzien van dubbele rij knopen. Dit is niet voor extra bescherming tegen hitte en vloeistoffen. Door gebruik te maken van slimme ventilatie technieken zijn onze koksbuizen ook heel prettig om te dragen. Zeker geen overbodige luxe tijdens een lange werkdag. Koksbuizen t.w.v. €45,- of meer wordt gratis verzonden in Nederland en dit is al mogelijk vanaf 1 stuk.

Goede wasbaarheid en gemaakt van kwaliteitsmateriaal

Een gemeenschappelijk eigenschap van al onze koksbuizen dames en heren is dat ze wasbaar zijn op hoge temperaturen, zodat uw kleding zeer goed gereinigd worden. Of je nu een koksbuis met korte mouw of lange mouw kist, u zit altijd goed. We verkopen met name kokskleding van het merk Haen en geen chaud devant. Wilt u toch graag het verschil weten? Neem dan gerust conctact op met onze klantenservice.

Maak uw kokskleding extra professioneel met borduring. Wij helpen u graag verder!

Workwear24 heeft jarenlange ervaring in het bedrukken en borduren van bedrijfskling. Voor het beantwoorden van al uw vragen, neem gerust contact op per mail (info@workwear24.nl) of per telefoon (0546-601646) zodat we al uw wensen zo goed mogelijk kunnen vertalen.