Insectenwerende kleding

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Merk

Materiaal

Insectenwerende kleding voor de professional of natuurliefhebber

Voor zowel de outdoor professional als de natuurliefhebber biedt Workwear24 een nieuw kledinglijn aan die optimale bescherming biedt tegen teken en andere ongewenste insecten met truien vesten en broeken.

Met een anti-insecten broek uit ons assortiment krijgt u optimale bescherming. Deze zijn namelijk door een speciale geur behandeling geschikt gemaakt voor dagelijks gebruik in bossen en natuurgebieden. Door deze behandeling raken alle insecten verdooft of sterven ze zodra ze in contact komen het kledingstuk. Deze speciale behandeling is volkomen onschadelijk voor de mens en is zelfs tot 50 was beurten effectief. Omdat we onze producten kunnen leveren vanaf 1 stuk, kunnen natuurliefhebbers ook prima bij ons terecht. U kunt eenvoudig online bestellen via onze webshop en betalen via iDeal of Paypal. Verzending in Nederland is bovendien vanaf €45,- volledig gratis! Meer weten over onze insectenwerende kleding, mail ons dan!

Andere tips voor outdoor kleding

Naast een goede anti insecten broek is het ook verstandig te shoppen naar truien of vesten die het lichaam goed kunnen beschermen tegen ongewenste insecten. Kijk ook eens tussen onze schoenen die uitstekend geschikt zijn voor natuurliefhebbers die van plan zijn om te gaan wandelen. Vergeet niet ook te shoppen naar goede rugzakken, verlichting, reistassen tenten, tassen en andere artikelen die u nodig heeft voor een optimale uitrusting als u bijvoorbeeld gaat kamperen.