Industriële kleding

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Industriële kleding van ELKA voor cleaning toepassingen

Dankzij jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met gerenommeerde bedrijven in de industrie sector heeft ELKA kleding een assortiment ontwikkeld voor speciale cleaning toepassingen. Deze variëren van automotive, industrie, bedrijfsschoonmaak en andere specialistische schoonmaak. Bestel direct online de beste kleding stukken en producten van hoge kwaliteit van ELKA nu voordelig en gemakkelijk bij Workwear24 en profiteer van gunstige prijzen, snelle levering en gratis verzending vanaf €45,- ex btw. Meer weten over het gebruik van ELKA of de mogelijkheden om bedrijfskleding te bedrukken? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Werkkleding voor iedere branche bij Workwear24

Naast een geweldig kledingpakket van ELKA bieden we bij Workwear24 ook bedrijfskleding voor de meest gangbare branches. Denk aan:

Om het u gemakkelijk te maken hebben we per branche alle bijpassende kledingstukken en accessoires toegevoegd zodat u met een druk op de knop in één overzicht direct de juiste producten kunt vinden en bestellen. Wij hanteren gratis verzending vanaf €45,- excl. btw in Nederland.