Horeca schort

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Merk

Materiaal

Toont alle 2 resultaten

Uitstekende horeca schort in 16 verschillende kleuren

Bent u op zoek als professional naar goede schort? Maak dan kennis met de koksloven van Workwear24. Onze schorten zijn leverbaar in maar liefst 16 verschillende kleuren! Ook heeft u de keuze uit de meest gangbare formaat ( 80x100cm ) of extra groot ( 100x100cm ). Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit 100% katoen schorten of polyester/katoenen schorten. Kleine aantallen nodig? Geen probleem, want u kunt online al vanaf 1 stuk bestellen. Daarmee is Workwear24 ook de ideale partner voor kleine MKB bedrijven. Van een tot meerdere stuks, wij kunnen scherpe tarieven hanteren dankzij jarenlange ervaring en een betrouwbaar leverancier netwerk. Vraag gerust een offerte op via onze klantenservice en u ontvangt vrijblijvend een prijsopgave.

De horeca schorten bij Workwear24 vormen een belangrijk kledingstuk binnen de horecakleding. Deze producten zijn geselecteerd op duurzaamheid en goede bescherming. Leverbaar in gangbare kleuren zoals blauw, taupe, groen, zwart en wit. Wist u dat wij ook kwaliteit kokskleding verkopen voor chefkoks? Voor een modieuze en trendy uitstraling zit u goed bij de webshop van Workwear24.

Laat uw schorten professionele bedrukken met een logo

Voor een échte professionele uitstraling in de keuken of op de werkvloer is het bedrukken van uw schorten een must. Ons assortiment schorten en sloven kunnen we snel, voordelig en tegen scherpe prijzen leveren. Borduren behoort ook tot mogelijkheden en geniet onze voorkeur, omdat dit vele malen duurzamer is dan bedrukking. Borduren is ook slijtvast bij het wassen en biedt op de lange termijn een duurzamer oplossing De keuze is natuurlijk aan u en adviseren u graag in de mogelijkheden en voor – en nadelen. Meer weten over werkkleding bedrukken? Neem contact op met Workwear24 via telefoon of email.