Kokssloof in kleur

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Merk

Materiaal

Toont alle 2 resultaten

Kokssloven in alle denkbare kleuren

Zoekt u schorten sloven in een specifieke kleur? Dan vindt u deze gegarandeerd bij Workwear24. Wij hebben sloven tot maar liefst 16 verschillende kleuren! Onze sloven zijn in de meest gangbare maat 80×100 cm en 100×100 cm maat leverbaar. Daarnaast kunt u kiezen uit 100% katoenen kokssloven van polyester/katoen. Ook onze schorten zijn al leverbaar vanaf 1 stuk, handig wanneer u 1 of meer sloven tekort komt in uw horeca zaak. Bestellingen van €45,- of meer worden gratis verzonden in Nederland. Bekijk ook onze:

Kokssloof is meer dan alleen bescherming

De kokssloof is er niet alleen voor het beschermen van de kleding die u of uw personeel eronder dragen. Onze sloven zijn ook gewoon heel mooi en netjes om te zien en een lust voor het oog. Uw medewerkers zullen uw sloof met trots dragen. Bijkomstig voordeel is dat ze ook gewoon heel prettig zijn. Wel zo fijn als er een lange werkdag voor de boeg staat.

Breed assortiment in kleur en maat

We hebben ons best gedaan om een zo breed mogelijk assortiment aan te houden voor maten en kleuren voor onze klanten uit heel Nederland. Daarom slaagt iedereen bij Workwear24 voor het kopen van een nieuwe sloof in zijn of haar gewenste kleur en maat. Bestel nu online met gratis verzending vanaf €45,- excl btw. in Nederland.

Geef uw kokskleding de perfecte uitstraling met een borduring. Neem contact met ons op.

U kunt per mail ( info@workwear24.nl) of per telefoon (0546-601646) contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden / uw aanvullende vragen of wensen te bespreken over onze producten of voor een offerte op maat. Gebruik hiervoor ons contactformulier.