Koksbuizen en kokskjassen voor dames en heren

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Koksbuizen in zwart en wit voor heren en dames

Een bekende uitspraak is “de belangrijkste kledingstukken in de horeca keuken zijn koksjassen”. Dat is niet voor niets, want de koksbuis moet de kok goed beschermen tegen de hitte van de kachel of fornuis en het opspatten van hete vloeistoffen. Het is dus zeker geen overbodige luxe dat een koksjas van hoge kwaliteit is of uitstekende pasvorm heeft.

Gelukkig zijn de Greiff en Haen koksbuizen voor heren en dames standaard voorzien van een dubbele rij knopen (double-breasted) waardoor 2 lappen stof over elkaar heen vallen voor een optimale bescherming en veiligheid. Een mooie zwarte dames koksbuis is bijvoorbeeld onze FRAGOLE. Een favoriete koksbuis wit is onze SAMBUCA. Drukknopen sluiting is uiteraard ook mogelijk. De kwaliteit laat ook niets te wensen over bij deze producten dankzij het gebruik van soepele, hoogwaardige, sterke stoffen voor zowel onze dames als heren modellen. U merkt het direct wanneer u koksbuizen voor heren of een koksbuis voor dames in handen heeft. Vanaf €45,- ex btw hanteren wij bovendien altijd gratis verzending in Nederland.

Duurzame koksbuizen

Bij Workwear24 weet u zeker dat u duurzame koksbuizen van topkwaliteit koopt die lang meegaan en goed wasbaar zijn op hoge temperaturen. U heeft de keuze uit koksbuizen koksbroeken korte mouw, schorten sloven en overige accessoires.

Stoffen
De meeste koksbuizen zonder of met rits zijn gemaakt van een mix van sterk polyester en katoen. Dit maakt het robuust, comfortabel en ook goed ademend om transpiratie tegen te gaan. Vooral handig in de zomermaanden.

Kleuren
Het aantal kleuren houden we bewust beperkt omdat in nagenoeg alle keukens buizen worden gedragen in de meest gangbare kleuren zwart of wit. Wilt u per se een andere kleur? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak een heren of dames koksjas persoonlijk en laat deze voorzien van een logo

Een vergelijkbare chaud devant koksjas kopen kan bij Workwear24 natuurlijk ook met perfecte borduring. Het voordeel van borduren is dit slijtvast is. Maar indien gewenst kunnen wij ook kokskleding bedrukken. Wat uw wens ook is, wij helpen u graag. U kunt daarom per mail (info@workwear24.nl) of per telefoon (0546-601646) contact met ons opnemen voor vragen en/of advies. Bekijk ook eens onze verschillende unisex schorten en schoenen die goed passen bij een buis voor de chef.