Koksbroeken

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Merk

Materiaal

De beste broeken voor topchefs

Koksbroeken zijn bij ons te herkennen aan een geruit patroon en dan vaak in de kleuren grijs en zwart. Het ruitpatroon is overigens niet zomaar gekozen, het heeft een functie. In de keuken is het onvermijdbaar dat er geknoeid wordt. Een ruitpatroon helpt kleine vlekjes zo veel mogelijk te verbergen. De koks broeken van Workwear24 zijn leverbaar in diverse modellen waarbij u kunt kiezen uit traditionele 100% katoenen broeken met een patroon en broeken die gemaakt zijn van andere materialen zoals polyester/katoen en zelfs elastomultister. Deze laatste variant zijn iets prijziger doordat deze broeken gemaakt zijn van stretch materiaal en dus comfortabeler zitten. Iedere broek van workwear24 is een must voor de professionele chef kok! Bekijk ook eens onze hoogwaardige koksloven schorten sloven en koksbuizen en stel uw outfit samen op onze webshop.

Broeken zijn belangrijker dan u denkt

De koksbroek is voor een belangrijk onderdeel van het werkkleding pakket van een kok of medewerker in de keuken. Het biedt een belangrijke bescherming van je lichaam tegen allerlei werkzaamheden. Ook is er slim rekening gehouden met de kleur. Door zwarte en zwart-wit geruite koksbroeken te gebruiken vallen vlekken ook minder op.

Een koksbroek kopen bij Workwear24 kan in heel verschillende maten voor zowel dames als heren. Op deze manier hoeven we u niet teleur te stellen als u een goede werkbroek nodig heeft. Ook aan pasvorm is gedacht voor het geval u wilt kiezen uit loose fit, slim fit of regular fit.

Koksbroek kopen voor heren met eigen bedrukking? Bij Workwear24 geen enkel probleem!

U kunt per mail ( info@workwear24.nl) of per telefoon (0546-601646) contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden en aanvullende vragen of wensen te bespreken. Bij bestellingen van tenminste €45,- hanteren wij GRATIS verzending in Nederland. Kortom; koksbroeken nodig? Ga voor de betaalbare kwaliteit van Workwear24! Bekijk meer horeca kleding in onze shop met koksbroeken van topkwaliteit in pepita black, pepita blue en chaud devant. U kunt online een bestelling plaatsen en veilig betalen met iDeal of creditcard.