Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Horeca bedrijfskleding

Wij werken met horeca bedrijfskleding van het merk GREIFF® dat uitblinkt in hoogwaardige kwaliteit. Workwear24 biedt een groot assortiment bedrijfskleding aan voor mensen die werkzaam zijn in de bediening en keuken. Uiteraard ontbreekt kleding voor de chef kok niet; wij bieden de beste kokskleding voor de echte top chefs. Workwear24 staat garant voor kokskleding en horeca kleding van hoogwaardige kwaliteit en bezorgd u graag een plezierige werkdag.

Functionele werkkleding in trendy kleuren voor de horeca

Uw personeel is vooral in de horeca hét visitekaartje voor uw gasten. Dan ziet u ze graag natuurlijk verzorgd en professioneel overkomen, niet waar? Als specialist in bedrijfskleding horeca kunnen wij u helpen met trendy kleding dat aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Tevens kunnen wij bedrijfskleding bedrukken en borduren met uw eigen logo. Bekijk rustig ons assortiment en neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Werkkleding als visitekaartje voor uw horeca

In de horeca is een professionele uitstraling van groot belang. Goede werkkleding zorgt ervoor dat uw personeel er representatief uitziet en een positieve indruk maakt op uw gasten. Bij Workwear24 begrijpen we het belang van stijlvolle en verzorgde werkkleding die past bij de uitstraling van uw horecaonderneming. Het horecavak is veeleisend en vereist kleding die comfortabel en functioneel is. Ook het personeel moet vrij kunnen bewegen, flexibel kunnen werken en zich prettig voelen tijdens lange diensten. Onze werkkleding voor de horeca is zorgvuldig geselecteerd op basis van hoogwaardige materialen en ergonomische ontwerpen, zodat uw team zich comfortabel kan bewegen en efficiënt kan werken. En in een dynamische omgeving zoals de horeca is duurzaamheid van groot belang. Werkkleding moet bestand zijn tegen dagelijkse slijtage, veelvuldig wassen en de uitdagingen van het werken in de keuken of bediening. Bij Workwear24 hebben we jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige werkkleding van duurzame materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik.

Horeca bedrijfskleding bestellen en voorzien van uw eigen logo

Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en maatwerk. Heeft u vragen of opmerkingen of wenst u uw kleding te voorzien van uw eigen logo? Wij bedrukken of borduren uw bedrijfskleding op een professionele wijze. Neem hiervoor contact met ons via 0546-601646 of mail naar [email protected].