Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Horeca bedrijfskleding

Wij werken met horeca bedrijfskleding van het merk GREIFF® dat uitblinkt in hoogwaardige kwaliteit. Workwear24 biedt een groot assortiment bedrijfskleding aan voor mensen die werkzaam zijn in de bediening en keuken. Uiteraard ontbreekt kleding voor de chef kok niet; wij bieden de beste kokskleding voor de echte top chefs. Workwear24 staat garant voor kokskleding en horeca kleding van hoogwaardige kwaliteit en bezorgd u graag een plezierige werkdag.

Functionele werkkleding in trendy kleuren voor de horeca

Uw personeel is vooral in de horeca hét visitekaartje voor uw gasten. Dan ziet u ze graag natuurlijk verzorgd en professioneel overkomen, niet waar? Als specialist in bedrijfskleding horeca kunnen wij u helpen met trendy kleding dat aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Tevens kunnen wij bedrijfskleding bedrukken en borduren met uw eigen logo. Bekijk rustig ons assortiment en neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Horeca bedrijfskleding bestellen en voorzien van uw eigen logo

Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en maatwerk. Heeft u vragen of opmerkingen of wenst u uw kleding te voorzien van uw eigen logo? Wij bedrukken of borduren uw bedrijfskleding op een professionele wijze. Neem hiervoor contact met ons via 0546-601646 of mail naar [email protected]