Hengelsport kleding ELKA

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Hengelsport kleding bestemd voor professionals en hengelsport liefhebbers

Hengelsport is in Nederland erg populair en veel groter dan de meeste mensen denken. Bijna iedereen heeft ooit weleens een hengel met molens reels met de bekende slip voorop vastgehouden en samen met vrienden of andere hengelsport liefhebbers gestreden om die ene beruchte karper te kunnen vangen. Voor de echte vissport fanaten biedt Workwear24 een prachtige hengelsport kleding collectie van ELKA. De mensen achter dit Deense merk en producent met meer dan 60 jaar ervaring weten heel goed waar visserskleding aan moet voldoen. Het assortiment is volledig waterdicht, gemaakt van dik hoogwaardig PVC en voorzien van alle gemakken wanneer het regent of flink waait.

Viskleding en hengelsportkleding eenvoudig online bestellen

Bestel je waterdichte broeken in diverse kleuren en maten, of ga voor de sportieve anorak jassen. Ook verkopen we speciale waadkleding in onze shop. Naast ELKA verkopen we diverse andere merken waaronder Storvik en Hydrowear. Bestellingen t.w.v. €45,- excl. btw worden tevens gratis verzonden in Nederland. Bekijk ook eens onze waterdichte werklaarzen. kortom: alles wat u zoekt kwa kleding om uw vissen beter te vangen vindt u hier online. Voor warmtepakken of winterkleding, klik dan hier.

Kleding voor meerdere dagen

Vooral in de de karpervisserij kunnen soms vis sessies langer duren dan één dag. Bij het vissen wil je daarom warme kleding hebben samen met goede vaste hengels, stoelen stretchers imitatie aas en foudralen tassen of een fox rage.

Met het laatste kunnen wij u niet helpen. Maar wind- en waterdichte kleding dat comfortabel zit zeker wel! Ook handig is om altijd een paar Joggingbroeken en hoodies bij je te hebben als je buiten gaat kamperen.