Harvest kleding

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Merk

Materiaal

Toont alle 2 resultaten

James Harvest kleding voor de professional

De James Harvest kleding collectie vindt zijn oorsprong in Chattanooga, Tennessee (Amerika) en staat sinds 1988 bekend als een producent van hoge kwaliteitskleding die zeer functioneel is en waarbij de kleding aantrekkelijk eruit ziet conform de laatste mode trends. Voor bedrijven die goed verzorgde werkkleding een belangrijk onderdeel vinden van hun marketing&communicatie biedt Harvest dus de perfecte oplossing.

Mooie fashion werkkleding met oog voor details

Harvest ontwerpt vooral mooie bedrijfskleding dat zich uitstekend leent voor promotionele toepassingen. Goede herkenbaarheid in combinatie met hoge kwaliteit zijn belangrijk voor het totale plaatje. Het zijn de kleine details die het ertoe doen en daarin wil Harvest zich onderscheiden.

Personaliseer je Harvest kleding bij Workwear24

Om je eigen werkkelding nog persoonlijker te maken biedt Workwear24 de mogelijkheid om kleding te voorzien van een eigen logo dankzij zeefdruk of borduring. Graag komen we met u in contact voor een advies op maat. Besteld u grote oplages? Vraag dan een offerte op per mail voor een extra scherpe prijs!