Haen kleding voor de zorg

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

De nieuwste Haen kleding

Met meer dan 100 jaar ervaring ishet merk Haen kleding een zeer bekende naam op het gebied van beroepskleding voor de zorgsector. Kleding van Haen zijn te herkennen aan moderne en trendy boven- onderkleding met een hoge mate van functionaliteit. Wie het belangrijk vindt om modieus en verzorgd voor de dag te komen ontkomt niet aan Haen kleding. En dankzij een divers assortiment en zeer uiteenlopende maten is er altijd een kledingstuk die u past.

Ruim aanbod in zorgkleding in onze webshop

Workwear24 heeft een zorgvuldige selectie gemaakt voor dames werkzaam in de zorgsector. Onze jasjes, tunieken en broeken zien er trendy uit, maar zijn tevens zeer functioneel en kennen een hoog draagcomfort, zodat u een lange plezierige werkdag ervaart. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor:

Ook een handigheid is dat u niet per se grote aantallen hoeft te bestellen, want bij Workwear24 is bestellen al mogelijk vanaf 1 stuk in de juiste kleur en maat. Heeft u verder nog vragen? Stuur ons een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact u op. Tot slot is borduren en bedrukken van bedrijfskleding ook een specialiteit van Workwear24. Voor aanbiedingen, abonneer dan op onze nieuwsbrief!