FHB workwear kleding

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Ontdek FHB Workwear bij Workwear24: Kwaliteit en Comfort in Elke Beweging!

Bij Workwear24 zijn we er trots op om een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige werkkledingproducten aan te bieden die voldoen aan de behoeften van diverse sectoren. Hier introduceren we met trots de FHB Workwear-collectie, die een perfecte balans biedt tussen duurzaamheid en bewegingsvrijheid. Met FHB Workwear bent u verzekerd van kleding die alle vakken aanvinkt: comfort, functionaliteit en stijl. Bekijk hier ons assortiment en ontdek het innovatieve gebruik van stretchmaterialen die u de bewegingsvrijheid geven die u nodig heeft, zonder in te boeten aan robuustheid. Werk in alle comfort en vertrouwen met FHB Workwear, verkrijgbaar bij Workwear24!

Werkkleding met ruime variatie in kleur

FHB workwear kleding is afkomstig uit Duitsland waar het al geruime tijd bekend staat om haar veelzijdige kleurenaanbod in werkkleding. FHB is sinds 1894 actief op de Duitse markt en een prominente speler op het gebied van professionele bedrijfskleding. Sindsdien blijft FHB innoveren met nieuwe kleding en collecties om de eindgebruiker op de best mogelijke manier tegemoet te komen.

Profiteer van GRATIS verzending in onze webshop

Workwear24 biedt een zeer uitgebreide collectie van FHB en dat is te zien in de vele kleurencombinaties die mogelijk zijn voor onder- en bovenkleding. Via onze webshop kunt u eenvoudig via iDeal of Paypal uw bestelling plaatsen, waarbij bestellingen vanaf €45,- ex btw GRATIS worden verzonden! Voor meer info over ons en onze algemene voorwaarden, neem contact met ons op via mail of telefoon.