ESD werkschoenen en veiligheidsschoenen

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Enig resultaat

Veilige ESD werkschoenen

Goede werkschoenen zijn natuurlijk enorm belangrijk. Een belangrijk eigenschap van goede werkschoenen is de elektrische weerstand. Met name voor degene die veel met elektriciteit werken is dit erg belangrijk. Schoenen met een lage elektrische weerstand leiden de elektrostatische lading op een gecontroleerde manier. Bij Workwear24 verkopen wij antistatische ESD werkschoenen en veiligheidsschoenen. Antistatische schoenen hebben een elektrische weerstand tussen 0,1 en 1000 MegaOhm en zijn geschikt in vele verschillende werkomgevingen. ESD ( wat staat voor Electro Static Discharge ) schoenen hebben een elektrische weerstand tussen 0,1 en 100 MegaOhm en garanderen een zeer lage elektrische weerstand onder alle omstandigheden!

Bestel ESD veiligheidsschoenen met gratis verzending

Naast de stevige zwarte werkschoen die iedereen wel bekend, verkopen wij ook comfortabele safety joggers. Dit zijn veiligheidssneakers die de uitstraling hebben van een sportieve sportschoen, maar de eigenschappen heeft van een S3 schoen met de juiste bescherming. Een antistatisch schoen bevat geen stalen neus voor gebruik in speciale omgevingen. Koop je veiligheidsproducten in onze webshop en profiteer van gratis verzending vanaf €45,- excl. btw.

Welke factoren kunnen de weerstand beïnvloeden

Sommige schoenen zijn gelabeld als ESD, maar komen niet de controletest door als. Dat kan een andere oorzaak hebben. De temperatuur van de schoen is namelijk bepalend voor de afvoer van stroom. Veiligheidsschoenen die in de winter worden gebruikt, worden een stuk kouder. Hierdoor wordt de contactweerstand hoger. Vocht is ook een factor. Hoe langer de werkdag hoe meer vocht er ontstaan in de schoen wat weer de afvoercapaciteit verhoogt.

Als werkkleding specialist bieden we voor alle belangrijke werkbranches een uitstekend en compleet kledingpakket. Denk hierbij aan hoveniers, transport & logistiek, schilders, zorg, horeca en bouw. Handig overzichtelijk voor u samengesteld zodat u in één klik alle relevante kledingstukken en accessoires kunt vinden. Bekijk onze andere werkkleding en accessoires in onze webshop. Ga direct naar: