Duurzame bedrijfskleding met organic workwear

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Merk

Materiaal

Toont alle 3 resultaten

Organic workwear kopen

Duurzame bedrijfskleding is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. We begrijpen dat werkkleding wordt blootgesteld aan zware omstandigheden en dagelijks intensief gebruik. Daarom selecteren we zorgvuldig materialen zoals canvas, denim en gerecyclede vezels, die bekend staan om hun robuustheid en slijtvastheid. Met duurzame werkkleding van Workwear24 kunt u erop vertrouwen dat uw kleding langer meegaat en bestand is tegen de uitdagingen van uw werk. Door te kiezen voor duurzame bedrijfskleding draagt u bij aan een groenere planeet. Bij Workwear24 streven we naar een duurzame toekomst en daarom gebruiken we materialen die minder belastend zijn voor het milieu, zoals biologisch katoen, gerecycled polyester en hennep. Deze materialen verminderen de ecologische voetafdruk en minimaliseren de negatieve impact op het milieu. Met duurzame bedrijfskleding maakt u een bewuste keuze voor onze planeet om de natuurlijke hulpbronnen te beschermen en de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen.

Ook bij Workear24 proberen we steeds duurzamer te denken en dit te uiten in onze bedrijfsvoering. Maatschappelijk verantwoord ondernemen voor een goed milieu nu én in de toekomst. Daarom bieden we hoogwaardige duurzame bedrijfskleding gemaakt van biologisch katoen. Kleding dat ecologisch en milieuvriendelijker is geproduceerd zodat we met z’n allen een duurzamer toekomst tegemoet gaan. Bij het produceren wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van het bestaande gerecycled materiaal. Bijkomstig voordeel van duurzame biologisch katoen is dat het een natuurlijk werking biedt voor de huid, wat betekent dat het niet afgeeft en geschikt is voor mensen met een huidallergie. Wilt u meer weten over de voordelen van Organic cotton workwear voor uw bedrijf? Neem contact op met onze klantenservice. Onze producten kunt u direct online bestellen en veilig afrekenen via iDeal.

Bestel uw duurzame bedrijfskleding met bedrukking of borduring

Hoewel duurzame bedrijfskleding mogelijk iets duurder lijkt in vergelijking met conventionele opties, zorgt de langere levensduur ervoor dat u op de lange termijn kosten bespaart. U hoeft minder vaak nieuwe kleding aan te schaffen, waardoor u geld bespaart en tegelijkertijd minder bijdraagt aan de afvalberg. Duurzame bedrijfskleding is een investering die zichzelf terugverdient en uw bedrijfsuitgaven verlaagt.

Bij Workwear24 kunnen we ook helpen met het bedrukken van een nieuw kledingstuk. Denk aan uw logo op een jas, broek, polo of vest. We kunnen dit bedrukken of duurzaam borduren. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden hiervoor. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvend prijsopgave voor elk sustainable clothing product in ons assortiment. Maak gebruik van onze snelle levering en bestel online met gratis verzending vanaf €45,- ex btw.