Dokter kleding

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Prijs

Merk

Materiaal

Toont alle 2 resultaten

Dokter kleding voor een scherpe prijs

Bezuinigen op kwaliteit is niet iets waar je als dokter naar op zoek bent. Dat geldt evenmin bij ons – Workwear24. Al onze bedrijfskleding zijn van hoge kwaliteit en dat merk je direct wanneer je onze kleding draagt. Voor artsen en doktoren bieden we unisex witte jassen met en zonder korte mouw. Bij besteding vanaf €45,- ex btw hanteren we gratis verzending in Nederland.

Maar we bieden meer zorgkleding voor zorgprofessionals. Zo kunt met een goed gerust hart shoppen naar:

Hoe zit dat met die blauwe en groene kleding?

Dokters dragen in het ziekenhuis blauwe kleding met daarover vaak een groene jas. De reden voor de kleuren blauw en groen is bewust, omdat deze kleuren niet reflecteren en dus rust geven. Vooral in een sterk verlichte omgeving is dit een must. Een operatie kan soms uren duren en dus is het belangrijk dat ze dit met een hoog concentratievermogen kunnen doen. Ander bijkomstig voordeel is dat bloed minder goed te zien is op deze kleuren.

Steriele kleding voor de OK

De groene jas die gedragen wordt is speciaal, want deze bevat steriele eigenschappen. De kleur groen is gekozen voor uniformiteit en omdat het een donker getinte kleur is wat meer rust geeft voor de ogen. Bij Workwear24 verkopen we speciale medische OK-kleding dat voldoet aan EN13795-3 norm om bacteriële infecties te voorkomen. Besteld u vandaag dan heeft u het morgen in huis (indien op voorraad).

Kleding op maat nodig? Neem contact op!

Zoekt u iets specifieks of wenst u als instelling een grote bestelling te plaatsen van een dokter kostuum? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een aanbod op maat. Zo kunnen wij extra lage prijzen hanteren bij grote oplages en is ook het bedrukken of zelfs borduren van dokter kleding een mogelijkheid. Mail ons via [email protected] of bel via 0546-601646. Let op: we leveren geen kostuum voor feestmomenten ofkleding voor kinderen.