Bouwkleding

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Werkkleding voor de bouw kopen

Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) die speciaal ontworpen zijn om u veilig en comfortabel te houden tijdens uw werk. Ons aanbod varieert van stofjassen en overhemden tot werkjassen en vesten, allemaal ontworpen met het oog op duurzaamheid en functionaliteit. Zoek niet verder voor hoogwaardige werkkleding, inclusief stretch polo’s en truien die bewegingsvrijheid bieden, en werklaarzen en S1P werkschoenen die de juiste ondersteuning en bescherming bieden. Bij Workwear24 begrijpen we dat werken in de bouwsector extra eisen stelt aan uw kleding en uitrusting. Daarom bieden advies en ondersteuning voor extra bescherming zoals gehoorbescherming, adembescherming, lasbrillen en kniebeschermers. En voor die dagen dat zichtbaarheid cruciaal is, hebben we reflecterende werkkleding en accessoires in ons assortiment.

Workwear24 stelt hoge eisen aan het aanbod werkkleding voor de bouw sector. Daarom vindt u hier zorgvuldig geselecteerde bouwkleding die van absolute topkwaliteit is. Kenmerken zijn kwaliteit, duurzaamheid, hoog draagcomfort en veelzijdigheid. Wij tonen onze collectie bouwkleding in de meest voorkomende kaki kleur, aangezien deze kleur vaak de norm is in de bouwsector. Maar uw favoriete kledingstuk in een andere kleur is uiteraard ook prima mogelijk. Wij zien erop toe dat u een onbezorgde en comfortabele werkdag tegemoet gaat in onze speciale werkkleding collectie voor de bouw bij Workwear24. Mist u echter specifieke werkkleding? Neem dan contact met ons op via telefoon of email.
Groot variatie in bouwkleding uit voorraad leverbaar en gratis verzonden
Voor nagenoeg iedere seizoen en iedere klus biedt Workwear24 een passende oplossing. Van werkpolo’s tot korte werkbroeken en sweaters en zelfs werkschoenen, we hebben het allemaal. Zo kunt u eenvoudig op één uw gehele collectie bestellen. Vanaf €45,- excl. BTW of meer is er GRATIS verzending in Nederland.
Wilt u professionele werkkleding voor uw bouw bedrijf? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat alle kleding voorzien wordt van uw logo in de beste kwaliteit.
Wilt u uw bedrijfsidentiteit versterken? Wij bieden de mogelijkheid om uw werkkleding te personaliseren door middel van borduren of bedrukken. Plaats uw bestelling gemakkelijk online en profiteer van gratis verzending. Heeft u hulp nodig of bent u op zoek naar specifieke producten? Ons team staat altijd klaar om u te helpen, zodat u binnen de kortste keren weer werklaar bent. Bij Workwear24 is het onze missie om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste kleding en bescherming heeft voor uw werkzaamheden, onder welke omstandigheden dan ook. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar het gemak van alles onder één dak voor al uw werkkleding en PBM.

U kunt per mail ( info@workwear24.nl) of per telefoon (0546-601646) contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden / uw aanvullende vragen of wensen te bespreken.