Bouwkleding

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Werkkleding voor de bouw kopen

Workwear24 stelt hoge eisen aan het aanbod werkkleding voor de bouw sector. Daarom vindt u hier zorgvuldig geselecteerde bouwkleding die van absolute topkwaliteit is. Kenmerken zijn kwaliteit, duurzaamheid, hoog draagcomfort en veelzijdigheid. Wij tonen onze collectie bouwkleding in de meest voorkomende kaki kleur, aangezien deze kleur vaak de norm is in de bouwsector. Maar uw favoriete kledingstuk in een andere kleur is uiteraard ook prima mogelijk. Wij zien erop toe dat u een onbezorgde en comfortabele werkdag tegemoet gaat in onze speciale werkkleding collectie voor de bouw bij Workwear24. Mist u echter specifieke bouwkleding? Neem dan contact met ons op via telefoon of email.

Groot variatie in bouwkleding uit voorraad leverbaar en gratis verzonden

Voor nagenoeg iedere seizoen en iedere klus biedt Workwear24 een passende oplossing. Van werkpolo’s tot korte werkbroeken en sweaters en zelfs werkschoenen, we hebben het allemaal. Zo kunt u eenvoudig op één uw gehele collectie bestellen. Orderwaardes van €45,- excl. BTW of meer worden bovendien GRATIS verzonden in Nederland.

Wilt u professionele werkkleding voor uw bouw bedrijf? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat alle kleding voorzien wordt van uw logo in de beste kwaliteit.

U kunt per mail ( [email protected]) of per telefoon (0546-601646) contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden / uw aanvullende vragen of wensen te bespreken.