Medische ziekenhuis kleding

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Medische en ziekenhuis kleding met bacteriële bescherming

Bekijk hier ons assortiment medische kleding, zoals kleding voor de verpleger en OK-kleding speciaal bestemd voor gebruik in privé-klinieken, ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen. Een mooie collectie representatieve kleding dat speciaal gemaakt is voor artsen en medisch personeel waarin naast comfort en draaggemak ook de veiligheid van de patiënt voorop staat. Alle OK-kleding voldoet daarom aan de EN13795-3 norm en is als zodanig geschikt voor gebruik in specifieke OK-ruimtes in zowel ziekenhuis als kliniek. Tevens biedt deze OK-kleding micro bacteriële bescherming aan uw personeel. Bestellingen va. €45,- of meer worden gratis verzonden in Nederland.

Wij begrijpen de wens van zorg professionals

Bij ons heeft u de zekerheid dat we begrijpen dat professionals in de medische sector specifieke eisen hebben als het gaat om werkkleding. Maar het vinden van het juiste medische shirt of andere essentiële kledingstukken kan soms een uitdaging zijn. Daarom hebben we onze online collectie zo samengesteld dat u gemakkelijk kunt vinden wat u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar een shirt dat comfort biedt tijdens lange diensten, of u heeft specifieke voorkeuren voor kleur en stijl, onze uitgebreide collectie heeft voor ieder wat wils. En het plaatsen van een bestelling? Dat is eenvoudiger dan ooit. Na het inloggen kunt u uw keuzes snel en eenvoudig maken. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste medische kleding, of heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen met persoonlijk advies, zodat u de kleding kunt kiezen die het beste bij uw professionele behoeften past. Met Workwear24 kan u rekenen op kwaliteit, comfort en stijl.

Wij kunnen bedrijfskleding voorzien van een bedrukking of een borduring naar wens

Zijn er aanvullende vragen? U kunt per mail (info@workwear24.nl) of per telefoon (0546-601646 – bereikbaar tot 17.00u ) contact met ons opnemen voor service op maat en om de vele mogelijkheden / uw aanvullende vragen of wensen te bespreken. We kunnen onze producten voorzien van logo door deze te borduren. Denk aan broeken, bodywarmers, polo’s, overhemden shirts en jassen. Bekijk onze schoenen collectie voor comfortabele werkschoenen tijdens uw werkdag. Voor informatie omtrent verzending, retouren en levering verwijzen we u naar onze algemene voorwaarden.