Branches

Branche Kleding

Hier vindt u ons gehele assortiment met per branche de bijbehorende kleding assortiment. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de meest gebruikte soorten kleding per bedrijfstak. Elk kledingstuk is speciaal afgestemd op een specifieke branche zodat u in 1 oogopslag een overzicht krijgt van de meest relevante producten voor uw branche.

Werk kleding ook voor uw branche snel geleverd

Veel van onze werkkleding kunnen wij direct uit voorraad leveren waardoor we in de meeste gevallen al binnen 48uur kunnen verzenden. Bovendien geldt bij een besteding van €45,- of meer via onze webwinkel GRATIS verzending in heel Nederland. Bent u van plan om groot in te kopen? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of mail voor een offerte op maat voor een extra scherpe prijs.

Ook kunnen wij uw kleding voorzien van bedrukking of borduursel naar wens.

U kunt per mail ( info@workwear24.nl) of per telefoon (0546-601646) contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden / uw aanvullende vragen of wensen te bespreken.

 

Werkkleding Dierenklinieken   Werkkleding Schilders stukadoors

Hier vindt u ons assortiment kleding voor dierenartsen en klinieken. Kleding speciaal gemaakt voor dierenartsen met werkkleding van topkwaliteit waarin comfort en draaggemak bij ons voorop gaan. Wij zien erop toe dat u een onbezorgde en comfortabele werkdag tegemoet gaat in onze Kleding voor Dierenartsen en klinieken.

Klik hier
 
Bekijk hier ons assortiment Stukadoorskleding en Schilderskleding van topkwaliteit. Het is de perfecte oplossing voor de veeleisende buitenwerker die op zoek is naar betaalbare Stukadoorskleding en Schilderskleding tegen scherpe prijzen, maar niet wil bezuinigen op kwaliteit. Wij bieden zowel bovenkleding als onderkleding aan.

Klk hier   
Werkkleding Hoveniers   Werkkleding Installatiebedrijven

Hovenierskleding samengesteld met zowel onder- als bovenkleding die voldoen aan onze strenge eisen van kwaliteit, duurzaamheid en hoog draagcomfort in zowel koude als warme dagen. Bestel eenvoudig online en bespaar direct op nieuwe
Hovenierskleding!  

Klik hier
 
Hier vindt u ons assortiment kleding voor installatie bedrijven. Kleding speciaal gemaakt voor installateurs, monteurs e.d. Werkkleding van topkwaliteit, hierin staan comfort en draaggemak voor ons voorop. Wij zien erop toe dat u een onbezorgde en comfortabele werkdag tegemoet gaat in deze werkkleding.

Klik hier   
Werkkleding Medische klinieken   Werkkleding Transport

Hier vindt u ons assortiment OK-Kleding en doktersjassen speciaal voor gebruik in privé-klinieken . OK-Kleding speciaal gemaakt voor artsen en medisch personeel van topkwaliteit waarin naast comfort en draaggemak de veiligheid van de patient voorop staat.


Klik hier
 
Hier vindt u ons assortiment kleding voor transport / logistieke bedrijven. Kleding speciaal gemaakt voor chauffeurs, magazijn medewerkers, e.d. Werkkleding van topkwaliteit, hierin staan comfort en draaggemak voor ons voorop. Wij zien erop toe dat u een onbezorgde en comfortabele werkdag tegemoet gaat in deze werkkleding.

Klik hier