Betaling

Betalingen bij Workwear24

Betalen gaat makkelijk en veilig en kan op 4 verschillende manieren, via iDEAl, Paypal, Bancontact of gewoon overschrijving via internetbankieren.

IDeal
Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

PayPal
PayPal staat voor veilig en slim online betalen. Door onze samenwerking met de Nederlandse banken kunt u eenvoudig en gratis in binnen- en buitenland met een bank- of girorekening betalen. Ook kunt u bij ons met uw creditcard betalen. Een PayPal-rekening is gratis wanneer u betaalt. Wilt u betaald worden met PayPal, dan vragen wij hier een vergoeding voor. Door eenvoudig uw bank- of girorekening aan een PayPal-rekening te koppelen, kunt uw veilig in binnen- en buitenland online betalen. Het is niet nodig geld te storten op uw PayPal-rekening; het geld wordt direct van de door u gekoppelde bank of giro of creditcard afgehaald. Als er eenmaal geld op uw PayPal-rekening staat, dan is dit direct terug te storten op uw bank of giro.

PayPal heeft veiligheid hoog in het vaandel. Financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Ook heeft PayPal een fraudepreventieteam in dienst dat er dag en nacht aan werkt om de veiligheid van online betalen te garanderen. Daarnaast biedt PayPal op eBay ‘Kopersbescherming’ aan. Een object dat in aanmerking komt voor Kopersbescherming van PayPal, is gratis voor het volledige aankoopbedrag gedekt. Producten die in aanmerking komen voor Kopersbescherming worden altijd weergegeven met het PayPal-logo.

Maak een Paypal account aan

MisterCash/Bancontact
Mistercash wordt een steeds populairdere manier van betalen in België. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Als u ook gebruik wit gaan maken van Mistercash kunt u dit aanvragern bij de bank waar u bankiert. U krijgt dan een kaart en een PIN-code. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden. U kunt dan gewoon met deze kaart en uw PIN-code uw betalingen doen en het is ook mogelijk om contant geld af te halen bij een bankautomaat. Natuurlijk moet u er wel voor zorgen dat er voldoende geld op uw bankaccount staat. Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank.

Overschrijving via internetbankieren

U kunt eenvoudig thuis veilig overschrijven via internetbankieren door het bedrag over te maken op onze Bankrekening bij de RABO Bank met vermelding van het bestelnummer

IBAN NL10 RABO 0154 8654 19