Beroepskleding voor de zorg

Onze belofte aan u

Specialist in bedrijfskleding

Meer dan 30 jaar ervaring

Snel geleverd

Thuis of op het werk

l

Deskundig advies

Bel 0546-601646

Geen verzendkosten

Bij orders vanaf € 45,-

Goede beroepskleding voor de zorg

Er gaat geen dag voorbij of de ‘zorg’ staat in de belangstelling. Bezuinigingen, reorganisaties en fusies, het is aan de orde van de dag. Wat echter een constante factor is en blijft is de mens. De hardwerkende man of vrouw blijft zich continu inzetten voor betere zorg voor zijn of haar medemens. Workwear24 wil hier een steentje aan bijdragen en dat is door hoogwaardig zorgjasjes, tunieken en broeken aan te bieden van alsico tegen zeer concurrerende tarieven. Bij grote oplages kunnen wij u een extra scherp aanbod aanbieden. Heeft u echter slechts een klein aantal nodig? Dan kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen. Meer weten over onze zorgkleding, mail ons dan!

Zorgkleding volgens richtlijnen

Uiteraard is het een prettige gedachte dat u zorgkleding koopt dat voldoet aan richtlijnen in de zorg. Bepaalde standaarden zijn hierbij van belang, zoals het goed kunnen wassen op hoge temperatuur zodat uw kleding goed schoont wordt voor optimale hygiëne.

Er gelden specifieke richtlijnen voor ziekenhuizen, verpleeghuizen in de woon- en thuiszorg en die binnen de woonzorgcentra en kleinschalig wonen voor ouderen. Bij Workwear24 hebben we ons best gedaan om voor iedere doelgroep een uitstekende collectie bedrijfskleding samen te stellen.

Uw eigen logo geborduurd op de broek of jasje? Dat is mogelijk bij Workwear24.

U kunt het beste per mail ( info@workwear24.nl) of per telefoon (0546-601646) contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden en aanvullende vragen of wensen te bespreken. Wist u dat we ook werkkleding voor de horeca aanbieden? Bekijk hier.