De beste bedrijfskleding in Enschede en Hengelo

Bedrijfskleding uit Hengelo

Workwear24 heeft een jarenlange achtergrond en ervaring in werkkleding. Ons team bestaat uit specialisten die weten waar goede werkkleding aan moet voldoen en welke kleding betrouwbaar en duurzaam is. Wij zijn relatief nieuw op de markt van online werkkleding, maar via onze webshop hopen wij mensen ook buiten Twente te overtuigen van onze hoogwaardige werkkleding.

waterdichte regenkleding kopen onlinewerkpolo's en sweaters voor dames en herenzorgkleding online kopen voor professionals

Om het u makkelijk te maken hebben wij onze online collectie onderverdeeld in de meest populaire branches, zoals transport & logistiek, zorgkleding, schilders, hoveniers en groenvoorziening, de bouw, medische OK kleding, installateurs en tot slot (dieren) klinieken. Belangrijk om te weten, bestellen bij Workwear24 kan al vanaf 1 stuk. Hierin zijn wij uniek en kunnen daarom dus ook ZZP’ers en MKB bedrijven prima van dienst zijn.

Neem contact op

Contact us by filling out the form below.

Uitstekende bedrijfskleding nabij Enschede

Vanuit Hengelo (Ov) bedient Workwear24 haar klanten met topkwaliteit bedrijfskleding in heel Twente. U profiteert bij ons altijd van pas advies op locatie, scherpe prijzen en de mogelijkheid om te bestellen vanaf 1 stuk. Bent u tevreden dan kunt vervolgens via onze webshop bestellen en bestellingen vanaf €45,- worden GRATIS verzonden in heel Nederland.

Indien u een grote oplage kleding wenst te bestellen kunnen wij u een extra scherpe prijs aanbieden. Dankzij onze ijzersterke netwerk van betrouwbare leverancier kunnen wij zeer scherpe tarieven aanbieden voor allerlei soorten kleding. Neem voor meer info contact op per mail ( info@workwear24.nl ), wij helpen u graag verder.

Uw kleding voorzien van uw eigen logo of huisstijl

Bestaande of nieuwe kleding laten bedrukken of borduren met uw logo behoort ook tot de mogelijkheden bij Workwear24. Op locatie kunnen wij u meer vertellen over de verschillen tussen borduren en bedrukken en uiteraard een sample laten zien. Wilt u liever eerst kennismaken? Kom dan langs op ons kantoor aan de Lansinkesweg 4 in Hengelo voor een kennismaking, de koffie staat klaar en parkeren is gratis! Het telefoonnummer van ons bedrijf is 0546-601646.

U vindt Workwear24 – bedrijfskleding in verzamelpand Lansinkveste

uitstekende bedrijfskleding nabij enschede en hengelo