Bedrijfskleding in Almelo bestellen

Ontdek bedrijfskleding in Almelo van Workwear24

U bent ZZP of ondernemer met personeel en hecht waarde aan goede functionele werkkleding? Dan zit u helemaal goed bij Workwear24. Workwear24 heeft al meer dan 10 jaar ervaring in bedrijfskleding voor klein en groot MKB Nederland. Tot onze klanten behoren klinieken, installatiebedrijven, hoveniers, laboratoria, schilders en transport bedrijven. Wij bedienen iedereen vanaf 1 man tot honderden mensen personeel. Grote organisaties kunnen gebruik maken van ons uniek online bestel portaal, waarvan medewerkers hun gehele outfit makkelijk en kunnen bestellen. Voor nieuwe klanten bieden we onze online shop waar u vele soorten kledingstukken kunt bestellen vanaf 1 stuk en met snelle levering. Bekijk zelf en snuffel rond door onze uitstekende bedrijfskledingcollectie en laat je inspireren.

professionele bedrijfskleding bestellen

Onze meest popualire werkkleding assortimenten

Het grootste voordeel die wij met onze webshop u kunnen bieden is dat u al vanaf 1 stuk kunt bestellen. Wij omarmen daarom de wens van zzp’s en kleine MKB bedrijven in Nederland die geen behoefte hebben aan grote oplages, maar slechts kleine aantallen willen bestellen. Wij proberen onze collectie altijd zo actueel mogelijk te houden volgens de laatste mode trends en met een ruime selectie aan verschillende soorten onderkleding, bovenkleding en accessoires.

Bedrijfskleding nabij Almelo voor bedrijven en ZZP’ers met gratis verzending

Besteld u bij ons dan profiteert u van deskundig gratis advies, scherpe prijzen, bestellen vanaf 1 stuk en gratis verzending bij besteding van €45,- via onze webshop. Daarnaast bieden wij extra scherpe prijzen aan bij grote afnames. Hiervoor kunt u het beste met ons mailen zodat wij u een offerte op maat kunnen bieden. Omdat veel van onze kleding op voorraad hebben kunnen wij in de meeste gevallen snel en binnen 48uur leveren. Neem hiervoor gerust contact met ons op per mail of telefoon (0546-601646), wij helpen u graag verder.

Bij Workwear24 zorgen we niet alleen voor de juiste representatieve uitstraling van uw bedrijf met een uitgebreid assortiment aan werkkleding, maar bieden we ook bescherming op de werkplek met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor sectoren zoals de bouw. Vanuit onze centrale locatie zijn we in staat om alle bedrijven te bedienen, zich richtend op zowel de uitstraling als de veiligheid van werknemers. Ons assortiment omvat merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: veilig en effectief werken.

Wenst u uw kleding te voorzien van uw eigen logo of tekst? Dat is geen enkel probleem, wij kunnen u hierin ondersteunen door middel van bedrukking of borduren. Ons persoonlijke ervaring is dat borduren vele malen duurzamer en slijtvaster is en met name beter tot z’n recht komt op jassen, truien en vesten.

Bij Workwear24 slaagt u gegarandeerd!

bedrijfskleding specialist in almelo

Adresgegevens:
Lansinkesweg 4
7553AE
Tel. 0546-601646
Mail: info@workwear24.nl

Parkeren kan gratis tegenover de hoofdingang!